logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og træbeskæring i 4600 Køge

Køge, også kaldet ”porten til Østersøen” er et af vores lokale områder, hvor vi foretager mange opgaver, og med base i Taastrup er vi aldrig langt væk! Hovedstadsområdet, Køge, Roskilde og Nordsjælland er steder, hvor vi har vores daglige gang, men vi foretager træfældningsopgaver i hele landet. Hos Henrik Ravn Træpleje har vi maskinerne, erfaringen og kompetencerne til at varetage opgaver for både private, erhverv og det offentlige, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os!

Kort sagt varetager vi alle former for opgaver inden for træpleje, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning.

Vi kan kontaktes på telefon 43 71 02 18 eller mail ravn@henrikravn.dk.

Sikkerhed og professionalisme i højsædet

Når det kommer til træfældning og beskæring, er der store krav til sikkerhed og præcision. Befinder træerne sig tæt ved beboelse, bygninger, veje eller befærdede gader, er det utrolig vigtigt, at fældning af træer udføres under ordnede forhold og et højt niveau af sikkerhed, så hverken mennesker, bebyggelse eller lignende kommer til skade.

Specialister i avanceret nedfældning af store træer

Når vi kan, benytter vi os af kraner og lifte til at fælde træet, hvilket kan gøres hurtigt og effektivt. Men som specialister i nedfældning af bytræer oplever vi ofte, at der ikke er mulighed for at bringe maskiner og lifte tæt nok på. I disse tilfælde benytter vi os af topkapningsmetoden, hvor en af vores dygtige klatrere begiver sig op i trækronen og nedfælder træet i bidder oppe fra. Grenene afskæres efterhånden med motorsav, og til sidst nedskæres stammen oppefra i passende stykker. Står trænet helt tæt på huse, biler, gader eller lignende, fires grene og træstykker ned med reb, så skader undgås. Topkapning kræver det rette udstyr en ordentlig portion erfaring, og hos Henrik Ravn Træpleje er vi altid opdaterede på den nyeste viden inden for området. Vi udfører ofte træfældninger i Køge, hvor vi benytter topkapningsmetoden i tætbebyggede områder.

Traebeskaering Og Fældning I Køge

Læs også om:

Kontakt osBesøg os på Facebook