logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og beskæring i Søborg

I Gladsaxe Kommune ligger Søborg, hvor vi hos Henrik Ravn Træpleje ofte løser træfældningsopgaver for en bred vifte af kunder i både det private og i det offentlige. 2860 Søborg grænser op til Utterslev Mose, hvor mange af byens borgere nyder deres fridage. Vi holder selvfølgelig også meget af naturen, så vores daglige arbejde med træfældning og -pleje er en sand fornøjelse – især når vi kan se, at vores kunder også bliver glade.

Sikker og præcis træfældning

At fælde træer er et arbejde, som kræver, at man tager sine forholdsregler og har sikkerheden og nøjagtigheden på plads. Med mange år i branchen, topmoderne maskiner og kompetente medarbejdere går vi til alle slags opgaver inden for træfældning i Søborg med sikkerheden og præcisionen i højsædet.

Fældning via klatring eller kran

Alle træer er forskellige, så vi går ikke i gang med fældningen, før vi har vurderet opgaven og planlagt processen grundigt. Så uanset om opgaven kræver, at vi skal klatre op i træet for at fælde det via topkapning eller tage liften eller kranen i brug, så kan du som kunde hos os altid forvente specialiseret og erfaren opgaveløsning inden for træfældning og -pleje.

Tæt dialog – nøglen til kundetilfredshed

Vi er altid i tæt kontakt med vores kunder, og for os er der ingen opgave, der er for stor eller lille. Så hvis du leder efter en troværdig samarbejdspartner til træfældning eller -pleje i Søborg, er du altid velkommen til at ringe til os på 43 71 02 18 eller skrive på ravn@henrikravn.dk for et uforpligtende tilbud.

Traefaeldning _i Hellerup

Kontakt osBesøg os pĂĄ Facebook