logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og beskæring i 4000 Roskilde

Henrik Ravn Træpleje foretager træfældning og træpleje i hele Roskilde Kommune, herunder hovedbyen Roskilde, der hvert år besøges af over 100.000 mennesker fra hele verden, når byen danner rammerne for Roskilde Festival. Roskilde er en af Danmarks ældste byer og består både af by og kulturliv, men også af store skove, parker og andre grønne områder. Både byens grønne områder samt private haver skal jævnligt holdes ved lige, og træer og buskads skal beskæres, nedfældes og topkappes. Derfor har vi hos Henrik Ravn Træpleje varetaget mange opgaver i Roskilde Kommune, og vi hjælper med glæde kunder i både det private, det offentlige samt erhverv.

Kvalitetshåndværk og fleksible træfældningsløsninger

Hos Henrik Ravn Træpleje har vi et tæt samarbejde med kunden uanset hvor i landet vi er, og vores vigtigste mission er at udføre et grundigt stykke arbejde, som kunden er tilfreds med. Vi kommer med et uforpligtende tilbud, og når opgaven er godkendt, påbegynder vi en grundig planlægning, og herefter kan opgaven udføres grundigt og effektivt. Er der tale om høje træer har vi de rette maskiner og kraner, der sikrer at nedfældningen eller beskæringen foregår på sikker og effektiv måde. Står træerne i nærheden af huse, veje, større bebyggelser eller meget befærdede gader, benytter vi en særlig metode. Ved træfældninger i Roskilde møder vi mange af de førnævnte udfordinger. Her kravler vi op i træet og nedfælder grene og dele af træet efterhånden, så de store stykker træ ikke falder uhensigtsmæssigt. Uanset hvilken opgave vi udfører, sker det efter gældende forskrifter og et højt sikkerhedsniveau, og vi har naturligvis styr på alle forsikringsforhold.

 

Træpleje til konkurrencedygtige priser i Roskilde

Med base i Taastrup er vi blandt andet stærkt tilstede i Roskilde og omegnskommunerne, men vi foretager fældningsopgaver på hele Sjælland og krydser også gerne bælterne til opgaver på Fyn og i Jylland. Vi arbejder effektivt, professionelt og præcist, hvilket gør, at vi kan tilbyde træpleje og nedfældning til gode og konkurrencedygtige priser. Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål til vores ydelser, så tøv ikke med at kontakte os. Fang os på 43 71 02 18 eller send en mail til ravn@henrikravn.dk.

Traebeskaering Og Fældning I Roskilde

Læs også om:

Kontakt osBesøg os på Facebook