logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og Træpleje i 2750 Ballerup

Med base i Taastrup har Henrik Ravn Træpleje gennem tiden foretaget et utal af træfældningsopgaver i Ballerup, som blandt andet er kendt for Ballerup Super Arena, samt træpleje og træfældning i Herlev og andre omkringliggende byer og kommuner. Som specialister i nedfældning af bytræer, er vi stærkt til stede i hele hovedstadsområdet, men vi kører hver dag ud til opgaver på hele Sjælland, og vi krydser endda også broerne for at foretage opgaver i resten af landet.

Specialister i selv avancerede træfældninger

Ballerup Kommune er en del af Storkøbenhavn hvilket betyder, at vi ofte kommer ud til komplicerede træfældningsopgaver samt beskæringer og topkapninger under trænge forhold. Vi har mange års erfaring med nedfældning af bytræer, hvilket har gjort os til specialister inden for området. Til den slags opgaver benytter vi en særlig metode, der bygger på erfaring fra Canada, hvor nogle af verdens største træer har hjemme. Når vi kan, benytter vi os af vores effektive maskiner og kraner til nedfældning, der sikrer et højt sikkerhedsniveau og en hurtig nedfældning. Men ved høje træer tæt på bebyggelse, beboelse og travle gader og stræder, benytter vi os af vores kompetente og erfarne klatrere, der er specialister i at fælde træet fra toppen og i smådele. Alle vores klatrere er specialuddannede i metoden og arbejder under et yderst højt niveau af sikkerhed.

Sikkerhed i fældningen og professionalisme i højsædet

Lige meget hvilken type opgave vi har med at gøre, er sikkerhed, professionalisme og kundeservice vores vigtigste kerneprincipper. Som kunde er det dine ønsker og krav, der er i højsædet, mens vi benytter vores faglige viden og erfaring til at planlægge og udføre opgaven. For os er det ligegyldigt, om du er privat boligejer, virksomhedsejer eller ansat ved det offentlige – for os er der ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille! Vi råder over professionelle maskiner og kraner, og har dygtige klatrere blandt vores medarbejdere, der er specialuddannede til at nedfælde og beskære træer fra toppen af trækronerne.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Henrik Ravn Træpleje på 43 71 02 18 eller sende en mail til ravm@henrikravn.dk

 

Kontakt os gerne angående din opgave i Ballerup

Vi har til huse i Taastrup på Sjælland og løser opgaver i hele Danmark, herunder også i Ballerup og København. Vi står altid klar til at løse en udfordrende opgave, og ser derfor frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefon 43 71 02 18.  

Traefaeldning _i Ballerup

Læs også om:

Kontakt osBesøg os på Facebook