logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning på Amager, Kastrup, Dragør og mere

Amager er en del af Storkøbenhavn og byder både på tæt bebyggelse og byliv samt parker og frodige naturområder. Vi har hos Henrik Ravn Træpleje foretaget flere opgaver på Amager, hvor vi benytter vores store erfaring og kompetencer om nedfældning af bytræer under trange forhold. Når det kommer til træfældning, især i byer, stilles der høje krav til præcision og sikkerhed. Det er krav, som vi hos Henrik Ravn Træpleje er specialiserede i at imødekomme. Derfor er sikkerhed, præcision og grundighed vores vigtigste kerneprincipper, når vi udfører en opgave – uanset art og omfang! 

Vi dækker træfældningsopgaver i:

  • Dragør
  • Søvang
  • Kastrup
  • Store Magleby
  • TĂĄrnby
  • Tømmerup
  • Ullerup
  • Viberup
  • og meget mere.

Vi foretager blandt andet:

Træfældning i tæt samarbejde med kunden


Vi tror på at et tæt samarbejde med kunden og en grundig kundekontakt er en essentiel del i enhver vellykket opgave. Før en opgave påbegyndes, besigtiger vi derfor altid omfanget og aftaler ned kunden, hvad der skal udføres. Herefter planlægger vi opgaven minutiøst og præsenterer et uforpligtende tilbud for kunden. Når opgaven er godkendt, benytter vi os af vores faglige viden og kompetencer samt mangeårige erfaring til at udføre opgaven. Når vi kan, benytter vi os af vores maskiner og kraner til at nedfælde, beskære eller topkappe et træ, men er pladsen trang, sender vi vores dygtige klatrere til vejrs. De benytter en særlig metode til at nedfælde træet og for toppen og i bidder, hvilket er en effektiv metode, når træet ikke kan nedlægges i sin fulde længde, eller hvis træet befinder sig tæt på beboelse, travle gader eller store bygninger. Når vi foretager fældning af træer på Amager er der ofte særlige hensyn, der skal tages ift. bygninger og beboelse medmindre vi f.eks. foretager træpleje i Amager Strandpark, hvor der er mere plads til maskineri.

Træpleje på Amager og i resten af landet

Med base i Taastrup, ønsker vi at være din foretrukne fagmand på Amager. Vi lader os dog ikke begrænse af geografi, så har du brug for en professionel og erfaren fagmand i andre dele af landet, lægger vi med glæde også vejen forbi dig. Vi udfører opgaver for både private, erhverv og det offentlige, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os!

Kontakt os allerede i dag pĂĄ 43 71 02 18 eller send os en mail til ravn@henrikravn.dk.

Traebeskaering Og Fældning på Amager

Læs også om:

Kontakt osBesøg os pĂĄ Facebook