logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og beskæring af træer i Lyngby

Hos Henrik Ravn Træpleje har vi igennem årerne løst mange opgaver inden for træfældning og -pleje i Lyngby. Byen, der en del af Lyngby-Taarbæk Kommune, er kendt for sine mange grønne og naturskønne områder som eksempelvis Lyngby Sø, Lyngby Åmose og Dyrehaven, som årligt besøges og nydes af et utal af danskere. Vi elsker også naturen, men i ny og næ kræver de bedste naturoplevelser, at et træ eller to fældes. Og det er dér, at vi kommer ind i billedet.

Altid tæt dialog angående din opgave

I Kongens Lyngby har vi mange kunder – både private og i det offentlige og erhvervslivet. Vi løser alle slags opgaver inden for træfældning og -pleje, og ingen opgave er for stor eller lille for os. Uanset opgavens omfang og karakter går vi til vores arbejde med lige dele professionalisme, effektivitet og respekt for vores kunder. Derfor kan du som kunde hos os altid forvente et samarbejde, hvor vi er i tæt dialog. Vi er fleksible og åbne for dine indspark.

 

Når grundighed og præcision går hånd i hånd

Grundstenen i vores sikre, præcise og grundige træfældning er det minutiøse og faglige vurderings- og planlægningsarbejde, som vi udfører forud for træfældningen. Vores mange års erfaring og dygtige medarbejdere gør, at vi er specialiserede inden for alle de nyeste teknikker og moderne maskiner.

 

Hvis du har spørgsmål …

… skal du endelig bare kontakte os på 43 71 02 18 eller ravn@henrikravn.dk. Vi kommer også hellere end gerne med et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for hjælp til træfældning eller -pleje i 2800 Lyngby.

Traefaeldning _i Hellerup

Kontakt osBesøg os pĂĄ Facebook