logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og træbeskæring i 2900 Hellerup

Hellerup er en del af Gentofte Kommune, der med sine 75.803 (2018) indbyggere er en af Sjællands største. Det betyder også, at Hellerup og Gentofte Kommune er en af de steder på Sjælland, hvor vi hos Henrik Ravn Træpleje gennem tiden har udført mange opgaver inden for træpleje og træfældning. Med base i Taastrup er vi stærkt til stede på hele Sjælland, men geografi er ingen hindring for os, og vi krydser også gerne bælterne for at foretage træfældningsopgaver i resten af landet. Vi løser professionelt og effektivt enhver type opgave for både private, erhverv og det offentlige, og vi tilbyder fleksible løsninger i tæt samarbejde med kunden.

Uanset om træet er blevet for højt, skygger for udsyn, har skader efter storm eller svamp, kan vi løse opgaven til konkurrencedygtige priser. Vi vurderer hver enkel opgave individuelt og kommer med glæde med et uforpligtende tilbud.

Alt inden for træpleje og nedfældning

Hos Henrik Ravn Træpleje har vi erfaring med alle former for træpleje, og vi har både kompetencerne, erfaringen og de rette maskiner og udstyr til at løse store, såvel som små opgaver. Vi tilbyder blandt andet:

  • Træfældning
  • Topkapning
  • Stubfræsning
  • Rodfræsning
  • Træflytning
  • Vedligehold af grønne omrĂĄder

Sikkerhed og professionalisme i top

Nedfældning af træer i byer og tæt på bebyggelse og beboelse kræver det rette udstyre og en god mængde erfaring. Med over et halvt århundrede i branchen, kan Henrik Ravn Træpleje kalde sig Danmarks ældste specialfirma inden for træfældning, beskæring samt nedfældning af bytræer. Vores vigtigste kerneprincipper er en sikkerhed i top og et højt niveau af professionalisme. Alle opgaver løses under ordnede forhold og med det rette sikkerhedsudstyr, og vi har naturligvis alle forsikringsforhold i orden.

Søger du en professionel og erfaren fagmand til træpleje og træfældning i Hellerup, så tøv ikke med at kontakte Henrik Ravn Træpleje på 43 71 02 18. Du er også velkommen til at sende en mail ravn@henrikravn.dk, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Traefaeldning _i Hellerup

Kontakt osBesøg os pĂĄ Facebook