logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og beskæring i 3400 Hillerød

Et af Hillerøds helt centrale vartegn er Frederiksborg Slot, som er opført af Christian IV. Slotshaven, der omkranser det smukke slot, er mindst lige så betagende, og hos Henrik Ravn Træpleje har vi haft fornøjelsen af en lang række træfældningsopgaver i den imponerende have. Vores kundekreds i Hillerød er imidlertid bred, og vi har løser både store og små opgaver i såvel det private som det offentlige. Vi har med andre ord mange års erfaring med både træfældning og -pleje i Hillerød.

Uanset om træet er blevet for højt, skygger for udsyn, har skader efter storm eller svamp, kan vi løse opgaven til konkurrencedygtige priser. Vi vurderer hver enkel opgave individuelt og kommer med glæde med et uforpligtende tilbud.

Planlægning er alfa og omega

Hillerød er en del af Region Hovedstaden, og da området er rigt på skov, løser vi ofte opgaver i postnummer 3400. Vi kender området godt, men sørger selvfølgelig altid for at planlægge hver enkelt opgave grundigt – om det så handler om træfældning eller -pleje. Hos Henrik Ravn Træpleje er sikkerhed, effektivitet og grundighed i fokus, når vores specialiserede medarbejdere klatrer til tops i trækronerne eller tager kranen eller liften i brug.

Altid tæt dialog med kunderne

Vores grundige planlægnings- og vurderingsarbejde i forbindelse med de enkelte træfældningsopgaver i Hillerød foregår altid i tæt dialog med vores kunder, og vi er naturligvis altid åbne for input og fleksible løsninger i samarbejdet med vores kunder.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi har til huse i Taastrup og løser opgaver inden for træfældning og -pleje i hele Danmark – herunder selvfølgelig også Hillerød. Vi står altid klar til at give uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 43 71 02 18 eller ravn@henrikravn.dk. 

Traefaeldning _i Hellerup

Kontakt osBesøg os pĂĄ Facebook