logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældning og beskæring i 3400 Hillerød

Henrik Ravn Træpleje har mange års erfaring med træfældning og -pleje i Holbæk Kommune og det øvrige Region Sjælland. Uanset hvor vores kunder befinder sig, så kan de altid forvente professionelt og grundigt arbejde, når vi rykker ud.

Sikkerhed og præcision

4300 Holbæk kaldes ikke ”Nordvestsjællands Kraftcenter” for sjov. Den hurtigt voksende by er nemlig Nordvestsjællands største, og såvel i Holbæk som i andre større byer med tæt bebyggelse kan man støde på en række forskellige udfordringer i forbindelse med træfældning og andre opgaver. Det kræver særlige sikkerhedsforanstaltninger og stor præcision, når træer skal fældes eller beskæres under trange forhold. Det er vores dygtige og erfarne medarbejdere, hvoraf flere er certificerede træplejere, naturligvis klædt på til. Forud for enhver opgave foretager vi en grundig analyse af, hvordan vi løser den mest sikkert og hensigtsmæssigt.

Effektivitet og professionalisme i top

Vi er specialister inden for træfældning. Det betyder, at vi altid er opdaterede på den nyeste teknologi og de bedste metoder til effektiv og professionel træfældning og -pleje – også når det gælder komplicerede opgaver og avancerede teknikker som for eksempel topkapning.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ingen opgave er for lille eller for stor for os, og hvis du mangler professionel hjælp til en opgave inden for træfældning eller -pleje i Holbæk, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på 43 71 02 18 eller ravn@henrikravn.dk for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig.

Traefaeldning _i Hellerup

Kontakt osBesøg os pĂĄ Facebook