logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træflytning & træplantning ved København

Henrik Ravn Træpleje har mange års erfaring inden for træflytning og plantning af store træer. Vi kan også deponere og passe træer med henblik på senere genplantning.


 Billede af træflytning, træplantning

 

Skal du have flyttet et eller flere træer?

Hos Henrik Ravn Træpleje flytter, deponerer og planter vi træer i alle størrelser. Hvis du har nogle træer, som skal flyttes i forbindelse med en eventuel ombygning eller nybygning, så større maskiner kan komme til, så udfører vi arbejdet med træflytningen og deponerer også gerne træerne i nærheden indtil de skal genplantes.

Hvornår kan det være nødvendigt at flytte et træ?

Det er muligt at flytte træerne permanent, hvis du eksempelvis skal have anlagt en ny terrasse eller lignende, og gerne vil beholde træet. Ellers er det også muligt senere at genplante træet samme sted eller blot flytte det et par meter. Træer kan have en stor værdi for mange mennesker, og derfor kan det være svært at skille sig af med dem, blot fordi de er i vejen.  

Med vores mange års erfaring inden for træflytning, rådgiver vi dig under hele forløbet, så dine træer igen kan vokse videre, selv om de er blevet flyttet eller genplantet samme sted.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud i bl.a. Roskilde, Taastrup og København. Ring allerede i dag på telefon 43 71 02 18. Vi står klar til at løse din opgave.

Læs også om: fældning af træer, træbeskæring eller rodfræsning.


Træflytning i københavn

Kontakt osBesøg os på Facebook