logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Træfældningsarbejde i København

Henrik Ravn Træpleje er specialiseret i fældning af træer under trange forhold – eksempelvis ved vej eller i nærheden af bygninger. Her stilles der høje krav til præcision, og det er ofte en fordel at bruge kraner og lifte. Vi oplever ofte, at der ikke er mulighed for at bringe en kran eller lift tæt nok på, i disse tilfælde klatrer vi op og firer træet ned i mindre bidder.

Traefaeldningsarbejde I København

 

Planlægning og sikkerhed

Inden vi indleder træfældningen, står det helt centralt for os at planlægge opgaven grundigt. Fældningen skal foregå på sikker vis efter gældende forskrifter, og oftest skal det sikres, at træet falder i en bestemt retning. 

Fældning af træer kan være en udfordrende opgave – særligt når ikke er meget plads omkring træet. Træet står måske tæt på huse, veje eller større bygninger, som medfører, at træet ikke kan lægges ned i dets fulde længde.

Dette betyder, at der kræves ekstra årvågenhed og særlige kompetencer, når træet skal fældes.

 

Kontakt os gerne

Vi har til huse i Taastrup på Sjælland og løser opgaver i hele Danmark, herunder også i Roskilde og København. Vi står altid klar til at løse en udfordrende opgave, og ser derfor frem til at høre fra dig. Du kan kontakte os på telefon 43 71 02 18.  

Læs også om:

 

Træfaeldning i københavn video 1
Træfaeldning i københavn video 2
Video Nedfiring 2
Video Kran 2
Video Slideline 2
Slideshow Traefaeldning

Kontakt osBesøg os på Facebook