logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Stubfræsning ved København

Henrik Ravn Træpleje fik sin første stubfræser i 1965 – den første i Europa. Nogle af fordelene ved stubfræsninger lave omkostninger, minimale terrænskader og muligheden for at arbejde tæt på belægninger og kabler i jorden. Vi har stubfræsere i alle størrelser.

Rodfraesning

Effektiv stubfræsning

Efter en træfældning, står der en træstub tilbage. Den kan vi hurtigt og effektivt fjerne. Vores stubfræser efterlader ingen skader og er sammenlignet med andre maskiner mindre. Det betyder, at vi nemt og hurtigt kan fjerne træstubben, og du hurtigt kan få en flot græsplæne igen.

Med en stubfræser kan vi komme ind i selv små haver eller områder, og den resterende træflis, som stubfræsningen efterlader, kan bl.a. bruges i bede, buske eller andre steder i haven.

Skånsom metode

Stubfræsning er en skånsom og hurtig måde at få fjernet træstubbe på. Efterfølgende kan jorden planeres, så der kan foretages ny beplantning på området. Selve træstubben fræses væk, helt ned til 30 cm dybde, og der efterlades en fin overflade. Metoden er langt mere skånsom end brugen af gravemaskine.

Forskellige maskiner

Hos Henrik Ravn Træpleje råder vi over mange forskellige maskiner – heriblandt lifte, kraner, træflytningsmaskiner, flishuggere, stubfræsere og rodfræsere i mange størrelser. Derudover har vi naturligvis styr på alle forsikringsforhold.   

Stubfræsning i Københavnsområdet

Vores beliggenhed i Taastrup medfører, at vi har mange opgaver i Roskilde og København samt det omkringliggende område. Men vi løser også opgaver i resten af Danmark. Vores konsulenter kan foreslå den løsning, som passer bedst til dit behov, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den enkelte opgave. Ring til os på telefon 43 71 02 18.

Læs også om: rodfræsning, topkapning eller træbeskæring.

Slideshow Traefaeldning

Kontakt osBesøg os på Facebook