logo

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud!

Tlf.: 43 71 02 18

Rodfræsning ved København

Henrik Ravn Træpleje fik sin første rodfræser i 1965 – den første i Europa. Nogle af fordelene ved rodfræsninger lave omkostninger, minimale terrænskader og muligheden for at arbejde tæt på belægninger og kabler i jorden. Vi har rodfræsere i alle størrelser.


Rodfræsning i København, billede

Hvad er rodfræsning?

Rodfræseren fjerner træstubbe på en billig og effektiv måde som alternativ til opgravning, som er den traditionelle måde at gøre det på.

Rodfræsning anvendes på steder, hvor der tidligere har været træer eller anden beplantning, og hvor der skal gøres plads til nyplantning eller markbrug.

Fordelen ved fræsningen er, at opgaven kan udføres til lave omkostninger, og at der samtidig sker minimale terrænskader i forbindelse med arbejdet. 

Desuden har vi mulighed for at arbejde tæt på belægninger samt kabler i jorden, da vi har rodfræsere i alle størrelser. Vi betragter rodfræseren som en præcis og pålidelig samarbejdspartner.

 

Efter rodfræsningen

Når arbejdet er udført, vil der ikke fremgå synlige spor på græsplænen. Derimod vil arbejdet efterlade rester af muld og flis, som du eksempelvis kan anvende til dine bede og under buske rundt i haven.

Kontakt os

Vi tilbyder professionel og effektiv fjernelse af dine stubbe og rødder med minimale terrænskader ved hjælp af rodfræsning. Med stor erfaring i og omkring Roskilde, Taastrup og København, står vi klar til at hjælpe dig med rodfræsning.

Kontakt os på telefon 43 71 02 18 og få et uforpligtende tilbud.

Læs også om: stubfræsning, træbeskæring eller fældning af træer.

 


Rodfræsning I købenahvn
Slideshow Traefaeldning
Træfaeldning i københavn video 1

Kontakt osBesøg os på Facebook